Volg ons online

7 maart 2017: Workshop LEGO® SERIOUS PLAY® methode

Workshop LEGO® SERIOUS PLAY® methode

Beste (aspirant) leden,

Dinsdag 7 maart a.s. zijn we op uitnodiging van Ivo van Straten (Adjunct-directeur Hendriks Projectontwikkeling en lid van Brabants Goed) te gast in Dome-X in Oss, een plek waar co-creatie en innovatief samenwerken centraal staan. Samen het voortouw nemen en invulling geven aan een nieuwe samenleving en een veerkrachtige toekomst. Op deze plek is alles aanwezig om mensen te ondersteunen in innovatieprocessen. Dome-X levert een aantrekkelijke en inspirerende werkplek, een netwerk van bedrijven, instellingen en mensen die oplossingen zoeken, met de nabijheid van een aantal betrokken partners binnen en buiten het pand. Partijen kunnen elkaar ontmoeten en samenwerken aan ontwikkelings- en vernieuwingsvragen.

Onder begeleiding van Menno Lammers (innovator en dwarsdenker) gaan we aan de slag met LEGO® SERIOUS PLAY® methode. Verhalen delen, samen creëren en bouwen aan de toekomst. LEGO® SERIOUS PLAY® is een door LEGO® zelf ontwikkelde methode, gericht op het bouwen van betere en sterkere organisaties. Het bouwen met de bekende LEGO®-stenen in combinatie met de methodische stappen, maken LEGO® SERIOUS PLAY® tot een krachtige, patroon-doorbrekende aanpak voor uiteenlopende vraagstukken.

Programma:
16.30 Ontvangst in Dome-X (Kanaalstraat 12B, Oss)
17.00 Welkomstwoord van onze voorzitter
17.05 Presentatie Dome-X
17.30 Workshop LEGO® SERIOUS PLAY® methode
19.30 Ketelkoken met netwerkborrel
21.00 Einde avond

We rekenen erop dat veel leden deze eerste inhoudelijke bijeenkomst bij zullen wonen zodat we er samen een leerzame avond van kunnen maken! Indien je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn vernemen we dit graag voor 1 maart a.s. door een kort mailtje met afmelding naar info@brabantsgoed.net

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Brabants Goed

Tijs, Jeanette, Bart en Koen
hendriks-domex