Volg ons online

14 april 2016: Workshop ACT

Workshop ACT

Beste leden van Brabants Goed,

Persoonlijke ontwikkeling op zowel privé als zakelijk vlak is één van de belangrijke doelen van Brabants Goed. Met het energieke en interactieve theaterprogramma van afgelopen bijeenkomst hebben we een mooie spiegel voorgehouden gekregen. De volgende bijeenkomst krijgt eenieder een ACT-meting aangeboden waarmee je aan de slag kunt met je persoonlijke ontwikkeling.
ACT® staat voor Analytical Competence Tool. Deze assessmentmethode kijkt niet alleen naar het bewuste deel, maar benadert ook het onbewuste. De kracht van de ACT meting ligt in het feit dat de vervormingen, optredend bij stress en druk, zichtbaar worden. In aanloop naar de bijeenkomst krijgen alle deelnemers een uitnodiging om zelf een meting te maken zodat we op de avond zelf goed de diepte in kunnen met elkaar. Iedereen krijgt de kans om een vraag in te brengen die Cis Hageman (Senior Consultant ACT) tijdens de sessie kan bespreken. Denk hierbij aan vragen als; Waarom reageer ik altijd zo fel? Waarom vind ik het moeilijk om te kiezen voor mezelf? Hoe komt het dat ik het zo moeilijk vind om nieuwe uitdagingen aan te gaan? Etc. Dit is niet verplicht en iedereen mag inbrengen wat goed voelt. Cis zal tijdens de avond toelichting geven over de kwaliteiten, ontwikkelpotentieel, aangepast gedrag en de schaduwwerking.
Brabants Goed-lid Luuk Janssen van Adviesbureau Tielemans faciliteert deze bijeenkomst en biedt ons deze avond een lekker broodje en borrel aan.

Programma:
• 16.30 uur Welkom bij Adviesbureau Tielemans, Insulindelaan 113 te Eindhoven
• 17.00 uur Workhop ACT-methodiek door Cis Hageman
• 20.00 uur Netwerkborrel (21.00 uur einde bijeenkomst)
Meld je aan door voor het einde van deze maand een reply te sturen met je emailadres, geboortedatum en telefoonnummer. Tot 14 April!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Brabants Goed

Let op: om deel te nemen aan de bijeenkomst is het noodzakelijk dat je de ACT-meting vooraf online maakt! (aanmelden door reply met email / geb-datum / tel. !!)

ACT your change starts here