Volg ons online

13 december 2019: Winterparadijs met kerstborrel en curling

Winterparadijs met kerstborrel en curling

Beste leden,

Het jaar zit er alweer bijna op, een Brabants Goed jaar waar we wederom met zijn allen mooie momenten hebben beleefd. Project- en werkbezoeken, trainingen, maatschappelijk werk, Design, een prachtige studiereis en spektakel op de sportvloer.

Het is weer tijd voor de jaarafsluiting, ditmaal een heuse Brabants Foute kerstparty, edition 2019!
Iedereen komt dit jaar verkleed in zijn of haar meest foute kerstoutfit of je wordt door ons een handje geholpen ;-) en er zijn prijzen te verdienen!

Vrijdag 13 december a.s. willen we het jaar afsluiten én enkele leden op een gezellige manier ‘uitzwaaien’. We zijn op uitnodiging van Maurice Delpeut (MWPO en lid Brabants Goed) van harte welkom op het Bosch Winterparadijs. Aangezien we dit jaar zelf nog niet sportief bezig zijn geweest worden we door Maurice uitgedaagd om een partijtje te curlen.  De avond zal traditioneel eindigen in een gezellige borrel dus wees verstandig en kom met de fiets of het openbaar vervoer.

Programma:
16.30 Ontvangst en borrel op Bosch Winterparadijs (Parade Den Bosch)
17:30 Tapas uit het vuistje en curlingactiviteit
19.30 Prijsuitreikingen en afscheid leden

We rekenen weer op een grote opkomst zodat we er een sfeervolle bijeenkomst van kunnen maken! Meld jezelf voor donderdag 5 december aan door middel van onderstaande button zodat wij tijdig de borrel en hapjes af kunnen stemmen.

Met vriendelijke groet,

Koen, Rianne, Arnoud, Jaap en Bart
bestuur van Brabants Goed