Volg ons online

18 oktober 2016: “Wat is jouw Olympisch niveau?”

“Wat is jouw Olympisch niveau?”

Beste leden van Brabants Goed,

Om erachter te komen wat jouw Olympisch niveau is verwachten we je deze bijeenkomst in sportkleding met loopschoenen, bidon en handdoek!

Hoe zorg je ervoor dat je elke dag een 8+ kunt scoren op productiviteit, gezondheid en geluk in je leven?

Het vinden van een goede balans tussen hard werken en hard herstellen is erg belangrijk om duurzaam te kunnen presteren. Iedereen snapt daarbij dat goed slapen, gezond eten en voldoende bewegen goed voor ons is. Maar als je begrijpt waarom dat zo is en wat er op zo’n moment gebeurt met je lichaam, dan kun je bewuste keuzes maken om je ambitie te verwezenlijken. Daarbij zijn het vaak de kleine dingen in je leefstijl die het doen. In deze 24-uurs maatschappij zijn er genoeg uitdagingen, verplichtingen en verwachtingen waar we elke dag aan willen (en moeten) voldoen.

Oud topsporter Herre Zonderland zal ons tijdens een inspirerende en actieve training laten ervaren hoe lichaam en geest in elkaar zitten en geeft ons inzichten uit de topsport welke hij vertaalt naar business.

Programma

16.00u   Ontvangst met kopje soep bij Restaurant De Roestelberg (Roestelbergseweg2 Kaatsheuvel)
16.30u   “Wat is jouw Olympisch niveau?” door Herre Zonderland
17.30u   Sportieve bootcamp onder begeleiding van Herre Zonderland
18.30u   Borrel met een ongezonde snack
20.30u   Einde avond

 

 

herre-zonderland

Herre Zonderland
Herre Zonderland werd als turn¬er in 2003 Nederlands kampioen meerkamp en nam deel aan 7 EK’s / 5 WK’s. Zijn broer Epke won Olympisch goud in 2012. Herre vertaalt zijn ervaringen als top¬sporter naar het bedrijfsleven en stelt daarbij de vraag wat jij maximaal uit jezelf haalt onder de voorwaarde van duurzame inzetbaarheid.