Volg ons online

12 oktober 2021: Van COVID naar GO FIT!!

Van COVID naar GO FIT!!

Beste (aspirant) leden van Brabants Goed,

Lekker in je vel zitten, dat wil iedereen toch? Helaas is het vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In onze drukke tijd van (thuis) werken, sociale activiteiten die weer opstarten en andere verplichtingen is de kans aanwezig dat de werk privé balans verstoort raakt.

De verstoring kan zorgen voor mentale en fysieke klachten, met als uiterste een burn-out. Wij vallen qua leeftijd in een doelgroep waar dit soort klachten helaas vaker voorkomen. Om deze klachten of zelfs een burn-out te voorkomen, hebben we deze keer een activiteit georganiseerd die jullie helpt je beter naar je lichaam te luisteren.

We starten de bijeenkomst bij IJM Vught (Boslaan 49) waarbij we beginnen met het verzorgen van de innerlijke mens met iets lekkers van Patisserie De Rouw (onze Vughtse trots).

Na de aftrap gaan we naar het naastgelegen nieuwe klimbos. Hier gaan we kijken wie zijn of haar fysieke grenzen het meest op zoekt, en wie het meest soepel het klimtraject weet te doorlopen!

Zorg ervoor dat je gepaste kleding en schoeisel bij je hebt (of al aan hebt) waarmee je het parcours kan bedwingen.

Om de energiereserves weer te herstellen gaan we na het klimmen samen genieten van een heerlijke maaltijd. Als ‘kers op de taart’ neemt Karin Dols van Voelstream (www.voelstream.nl) ons mee in het belang van het begrijpen en lezen van je eigen lichaamstaal.

Programma: 
15:30 uur Ontvangst met koffie/thee en iets van De Rouw (Boslaan 49, Vught)
16:00 – 18:30 uur Klimbos IJM
18:30 – 20:00 uur Diner
20:00 – 21:30 uur Karin Dols van Voelstream
21:30 – 22:00 uur Afsluiting

Locatie:
Klimbos IJM – Boslaan 49 te Vught.
Parkeren kan op de naastgelegen parkeerplaats van De ijzeren Man.

We hopen op een hoge opkomst! Want de gezondheid van onze leden is voor ons erg belangrijk. Meldt je uiterlijk vrijdag 8 oktober aan zodat alle partijen zich tijdig kunnen voorbereiden.

Met vriendelijke groet,

Namens Ivo en Robert-Jan en het bestuur van BrabantsGoed

Arnoud, Chris, Rianne, Ivo en Mark