Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

HOUT = GOUD

3 oktober 2023 @ 16:00 - 20:00

Hout = Goud!

Dinsdag 3 oktober organiseerde Brabants Goed in samenwerking met Alma Krug van Revolve Development | a JAJO company, een inspiratievolle bijeenkomst die de leden mee nam in de wereld van houtbouw.

Hout als bouwmateriaal staat momenteel in de schijnwerpers en terecht, want het biedt tal van voordelen. Naast zijn lage milieu-impact is hout een lichtgewicht bouwmateriaal dat CO2 opslaat. Bovendien is hout demonteerbaar en heeft het een positieve invloed op de gebruikers van vastgoed.

Pablo van der Lugt trapte de bijeenkomst af door ons mee te nemen in de steeds groter wordende houtbouw-revolutie. Dit deed hij op een interactieve manier waarbij hij ook de mythes rondom houtbouw behandelde.

Het evenement werd gehouden in het Houtlab in Nieuwkuijk, het recent geopende kantoor van Hout waar verschillende JAJO-bedrijven zijn gevestigd. Job Kuijpers van Woody Building Concepts | a JAJO company begeleide ons met een uitgebreide toelichting door het pand.

Dennis Hauer van Urban Climate Architects sloot de middag af door ons mee te nemen in 3 recente houtbouw projecten en de belangrijkste lessons learned.

We eindigden de dag met heerlijk eten en drinken van WIJZIJNJELLE.

Foto’s – Robert-Jan van Gerven

Gegevens

Datum:
3 oktober 2023
Tijd:
16:00 - 20:00
Activiteit Categorie:

Organisator

Brabants Goed
E-mail:
info@brabantsgoed.net
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Houtlab
Hoogpoort 3
Nieuwkuijk, Nederland
Bekijk de site van Locatie