Volg ons online

11 september 2018: Sportclinic – lessen uit de handboogsport

Sportclinic – lessen uit de handboogsport

Beste (aspirant) leden,

Graag nodigen we jullie uit voor een sportieve bijeenkomst. Dinsdag 11 September a.s. zijn we via Bart van Gerven (commercieel manager bij SMT bouw & vastgoed en lid Brabants Goed) te gast bij de Nederlandse Handboogbond @trainingscentrum Papendal.

Gastsprekers Steve Wijler, de 21-jarige topatleet die recent tijdens de wereldbekerfinale in Las Vegas is uitgeroepen tot World Archery Alteet van 2018  én Jacqueline van Rozendaal, ex Olympiër (Seoul 1988 – Barcelona 1992) en huidige coach teamNL, vertellen vanuit hun achtergrond over het neerzetten van topprestaties, over discipline, focus en doorzettingsvermogen.

Na afloop van de lezing gaan wij zelf aan de slag. Niet gefocust schieten op een blazoen maar op elkaar! tijdens een heuse Archery Ballte. Een unieke combinatie van de intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van paintball! De nieuwste teamsport in Nederland, overgewaaid vanuit Amerika. Spanning, actief en uitdagend. Dus trek je sportieve kleren maar aan!

­­­­­­­­­­­

Programma:
16.00-16:20        Ontvangst in de bar “Dug Out”van Hotel Papendal (advies is om te parkeren op P1 of P2 – volg Golfbaan Pitch&Put)
16.20-16:30        Welkomstwoord van onze voorzitter
16.30-17:30        Lezing door Steve Wijler en Jacqueline van Rozendaal
17.30-18:30        Klein Buffet
18.30-20.00       Archery Battle
20.00-21:00       Borrel met kleine hapjes

­­­­­­­­­­­

We rekenen erop dat veel leden deze lezing en clinic bij zullen wonen zodat we er samen een sportieve en leerzame avond van kunnen maken! Meld jezelf voor 6 september aan door middel van onderstaande button zodat we het buffet en begeleiding tijdig kunnen reserveren!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Brabants Goed

Koen, Bart, Rianne, Jaap en Arnoud