Volg ons online

14 september 2017: Roeiclinic met Olympisch kampioen Nico Rienks

Roeiclinic met Olympisch kampioen Nico Rienks

Beste (aspirant) leden,

Met de bouwvak voor de deur nodigen we jullie uit voor een sportieve bijeenkomst. Donderdag 14 September a.s. zijn we op uitnodiging van Annette Pasveer (commercieel manager bij Stam + de Koning en lid Brabants Goed) te gast bij Roeivereniging De Hertog in’s-Hertogenbosch.

Gastspreker Nico Rienks, Olympisch kampioen roeien (Seoul 1988, goud in de gladde 2 en Atlanta 1996′ goud met de HollandAcht), vertelt vanuit zijn achtergrond over het neerzetten van topprestaties. Over discipline en doorzetten, afzien en de juiste mensen bij elkaar zetten. Naast oud Olympisch roeier is Nico directeur van Rienks Arbodienst.

Na afloop van de lezing krijgen we een roeiclinic door leden van RV De Hertog. Dus neem je zwemkleding mee en trek sportieve kleren aan, bijvoorbeeld hardloopkleding.


Programma:
16.15 Ontvangst bij¬†Roeivereniging De Hertog in’s-Hertogenbosch (Citadellaan 28)
16.30 Welkomstwoord van onze voorzitter + ‘Op de stip’
16.45 Lezing door Nico Rienks
17.45 Omkleden Workshop
18.00-20.00 Roeiclinic door leden RV De Hertog
20.30 Borrel en buffet


We rekenen erop dat veel leden deze lezing en clinic bij zullen wonen zodat we er samen een sportieve en leerzame avond van kunnen maken! Meld jezelf voor 6 september aan door middel van onderstaande button zodat we catering en begeleiding vanuit RV De Hertog tijdig kunnen reserveren!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Brabants Goed
Tijs, Jeanette, Bart en Koen