Volg ons online

18 november 2021: Join the Stage!!

Join the Stage!!

Beste (aspirant) leden van Brabants Goed,

We hebben nog een laatste projectbezoek voordat we het jaar feestelijk met elkaar gaan afsluiten tijdens de kerstborrel.

Op donderdag 18 november nemen Kim Dekkers (stedenbouwkundige Eindhoven) en Bram van Ekeren (project-architect bij Diederendirrix) ons mee in de verdichtingsopgave van binnenstad Eindhoven met ‘Join the Stage’ als een van de projecten om dit te realiseren.

Join the Stage vormt op het VDMA terrein de innovatieve schakel tussen het bruisende winkelhart en de residentiële buitenwijken. OMA en Diederendirrix hebben het plan bedacht waarin wonen, werken, creatieve bedrijven, kantoren en zelfs een stadsbos van 3500 vierkante meter nieuw leven inblazen in dit stadsdeel.

Op deze dag zijn er een tweetal korte lezingen en maken we samen met Tom Kuipers een tour door de locatie Domus Dela. Kim Dekkers en Bram van Ekeren leiden ons vervolgens rond over het VDMA terrein. De bijeenkomst sluiten we culinair af in het vernieuwde stadspaviljoen.

Programma:
16:00 – 16:30 : Aankomst op locatie
16:30 – 17:15 : Presentatie Verdichtingsopgave
17:15 – 18:00 : Presentatie Join the Stage
18:00 – 19:15 : Rondleiding Domus Dela & VDMA Terrein
19:15 – 19:30 : verplaatsen naar Stadspaviljoen
19:30 – 21:30 : Diner

We hopen dat jullie er weer zin in hebben. Meld jezelf uiterlijk dinsdag 16 november aan door middel van onderstaande button.

Parkeren nabij Domus Dela is het makkelijkste in Heuvelgalerie.
Parkeren is bij het Stadspaviljoen zelf mogelijk.

Met vriendelijke groet,

Rianne, Mark, Ivo, Chris en Arnoud