Volg ons online

4 juli 2017: Projectbezoek Noordkade met JOB en BVS

Projectbezoek Noordkade met JOB en BVS

Binnenkort gaat Brabants Goed weer op reis! Dit jaar brengen we met een grote groep leden een bezoek aan de Koninklijke stad Madrid. De leden die zich hebben aangemeld ontvangen binnenkort meer belangrijke informatie over de reis.

Daarna staat op dinsdag 4 juli a.s. de jaarlijkse bijeenkomst gepland met onze bevriende netwerken “Jong Onroerend Goed Brabant” en “Brabantse Vastgoed Sociëteit”. We brengen gezamenlijk een projectbezoek aan de vastgoedontwikkelingen op de Noordkade in Veghel.

Het kunst- en cultuurcluster aan de Noordkade te Veghel heeft zich afgelopen tijd flink ontwikkeld, food is daarbij een belangrijke pijler geworden. In het kader van de regeling ‘Grote erfgoederen complexen’ heeft de Provincie Noord-Brabant mede geïnvesteerd in dit project en is dus een belangrijke partner. Bouwbedrijf van de Ven en Jumbo presenteren ons over de vastgoedontwikkelingen op deze bijzondere locatie in Brabant.

Programma:
16.15 uur     Ontvangst Jumbo Academy Veghel (Verlengde Noordkade 10-12 in Veghel) met presentatie en rondleiding over de vastgoedontwikkeling.
18.00 uur     Borrel/apperatief
19.00 uur     Walking dinner
21.30 uur      Koffie/thee met lekkernij
22.00 uur      Einde avond

In verband met reservering (en afrekening) diner vernemen wij graag vóór dinsdag 27 juni a.s. via onderstaande button of je aanwezig bent? Het lijkt ons leuk wanneer we weer met een grote delegatie vanuit Brabants Goed aanwezig zijn op dit gezamenlijke event.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Brabants Goed
Tijs, Jeanette, Bart en Koen