Volg ons online

11 oktober 2018: Nieuwbouw Amphia Ziekenhuis Breda

Nieuwbouw Amphia Ziekenhuis Breda

 

Beste (aspirant) leden van Brabant Goed,

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in een hybride OK? Ben je ook zo nieuwsgiering naar de organisatiestructuur van de bouw van een ziekenhuis? Grijp nu je kans om deze vragen te beantwoorden. Donderdag 11 oktober zijn we uitgenodigd om een bezoek te brengen aan het project ‘Nieuwbouw Amphia Ziekenhuis’te Breda.

Onder verantwoording van consortium FourCare wordt een ultramodern en toekomstbestendig ziekenhuis pal naast het huidige ziekenhuis ‘Molengracht’ gebouwd. Na een intensief tendertraject heeft het consortium FourCare de opdracht gegund gekregen. Deze spraakmakende zorgkolos met een vloeroppervlak van 76.000 m² wordt medio 2019 opgeleverd. Van Wijnen Zuid, als onderdeel van het Four Care consortium zal ons deze middag meenemen in alle ins & outs van het nieuwbouwproject.

Programma: 

16:00 – Ontvangst projectkeet FourCare (parkeren @ Jel van der Sandelaan Breda)

16:30 – Toelichting Amphia Ziekenhuis door Arno van den Thillart (Regiodirecteur) en Jasper van der Meer (bedrijfsleider)

17:30 – Rondleiding bouwplaats (denk aan je PBM’s) door Van Wijnen.

19:00 – Vertrek naar restaurant voor hapje en een drankje (exacte locatie volgt nog).

21:00 – Afsluiting

 

We rekenen weer op een grote opkomst zodat we er een leerzame en sfeervolle bijeenkomst van kunnen maken! Meld jezelf voor 28 september aan door middel van onderstaande button zodat we afspraken over borrel en diner tijdig af kunnen stemmen.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Brabants Goed

Koen, Bart, Rianne, Jaap en Arnoud

LET OP! Helm, veiligheidsschoen en een hesje zijn verplicht. Zonder afdoende PBM uitrusting géén toegang tot het bouwterrein. We gaan ervan uit dat iedereen eigen veiligheidsmiddelen heeft. Is dit niet het geval laat het dan weten aan Ivonne de Wit via i.de.wit@vanwijnen.nl.