Volg ons online

17 mei 2018: Projectbezoek Brainport Industries Campus

Projectbezoek Brainport Industries Campus

Beste (aspirant) leden van Brabants Goed,

Op donderdag 17 mei a.s. mogen we een bezoek brengen aan ‘Brainport Industries Campus’ (BIC) in Eindhoven. Op Brainport Industries Campus komen de meest innovatieve en succesvolle bedrijven en instituten uit de Brainport regio bij elkaar als één geheel. De campus wordt dé plek waar innovatie- en concurrentiekracht van de hightech maakindustrie vleugels krijgt.

Vooraanstaande kennisinstellingen en gerenommeerde bedrijven zullen op Brainport Industries Campus samenwerken om ideeën te realiseren en business cases te ontwikkelen. Hier wordt ‘the next generation’ van de hightech maakindustrie opgeleid in een state of the art werk- en leeromgeving. Brainport Industries Campus is het thuisfront voor vergaande samenwerkingsverbanden tussen toeleveranciers, specialistische bedrijven en innovatieve onderwijs- en kennisinstellingen.

Brainport Industries Campus biedt de werknemers van hightechbedrijven een stimulerende en inspirerende werkomgeving. Scholieren en studenten werken hier aan hun toekomst. (Inter)nationale klanten bezoeken de campus om zich te laten informeren over innovaties en andere ontwikkelingen. En inwoners van Eindhoven en omstreken maken hier recreërend kennis met technologie en innovatie.

Het project is een ontwikkeling van SDK Vastgoed. Momenteel is de bouw van het eerste deel in volle gang. Naast een presentatie over de totstandkoming van het project maken we een rondgang over de bouwplaats.

LET OP! We gaan ervan uit dat iedereen eigen veiligheidsmiddelen (helm en veiligheidsschoenen) heeft. Is dit niet het geval laat het dan weten aan Arnoud Bom via abo@proposbv.nl

Programma:

16.30 uur: Welkom bij BIC in ketenpark bouwplaats (Adres navigatie: Rijtackerweg 15, 5657 AH Eindhoven), volg bordje ‘Directie VOF BIC’

17.00 uur: Presentatie door Niels Dusee en Niels Langenhuizen, ontwikkelmanagers bij SDK Vastgoed bv;

18:00 uur: Rondleiding over bouwterrein door beide heren en Maikel Staps, Projectdirecteur Bouw VOF BIC.

19.00 uur: Netwerkborrel en diner bij restaurant Mispelhoef, Oirschotsedijk 9, 5651GB Eindhoven

20.30 uur: Einde avond

We rekenen weer op een grote opkomst zodat we er een leerzame en sfeervolle bijeenkomst van kunnen maken! Meld jezelf voor 8 mei aan door middel van onderstaande button zodat we afspraken over diner en borrel tijdig af kunnen stemmen.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Brabants Goed

 

Koen, Bart, Rianne, Jaap en Arnoud

Locatie: Brainport Industries Campus (Bouwterrein Rijtackerweg, Eindhoven) – Tijd: 16:30-20:30