Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Minisymposium ‘Verdienen en Financieren’.

20 april 2022 @ 16:00 - 22:00

20 april 2022 | 2022 is een spannend jaar voor de bouwsector door de stijgende bouwkosten en tekorten aan materialen. Dit vraagt om creativiteit.

De leden van Brabants Goed kwamen bij elkaar op de fantastische PLUK Trainingslocatie, waar vier gastsprekers hen meenamen in de wereld van het financieren van vastgoedprojecten in de huidige tijd.

  • Jaap Tholen MSRE van Zuiderlink Real Estate en Michel Notebaart MRICS RT RMT van Colliers zoomden in op de actuele trends in de bouwsector en de wijze van waardebepaling conform de welbekende ‘BAR’ in diverse vastgoedcategorieën en de verschillende investeringspartijen die hierbinnen acteren.
  • Dyuri Vonk van Adelaer Financial Architects, een high-end financierings- en bemiddelingsboutique, vertelde enthousiast over de creatieve inbreng die zij hun zakelijke klanten bieden om voor eenieder, de best passende (financierings)mogelijkheden te vinden. Zowel nationaal als internationaal.
  • Tot slot gaf Pablo de Loor van Mogelijk Vastgoedfinancieringen, een platform waar vermogenden die willen investeren in vastgoed om hun geld te laten renderen, samengebracht worden met ondernemers op zoek naar een zakelijke financiering, de leden een toelichting op deze ‘crowdfundmanier’ van financieren.

Na afloop werd er tijdens een smakelijk buffet en borrel, samen en met de sprekers nagepraat over de vele nieuwe inzichten die zijn ontstaan.

Gegevens

Datum:
20 april 2022
Tijd:
16:00 - 22:00
Activiteit Categorie:

Locatie

PLUK
Klein Dongenseweg 13
Dongen, Nederland
Bekijk de site van Locatie