Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Kerstborrel Brabants Goed 2023

15 december 2023 @ 18:30 - 23:30

15 december 2023 | Kerstborrel Brabants Goed

Wie met volle overtuiging zijn interesses volgt, haalt het meeste uit zijn leven. Een inspirerende afsluiting van 2023 en een blik op de toekomst met Brabants Goed & IMC Weekendschool.

Het jaar afsluiten met een zinvolle daad, dat is precies wat we bij Brabants Goed hebben gedaan. Afgelopen vrijdag kwamen we samen bij Bühne Breda om niet alleen een mooi en bijzonder jaar te vieren, maar ook om een belangrijke bijdrage te leveren aan de toekomst van onze jeugd. Namens Brabants Goed hebben we € 1.000,- gedoneerd aan Stichting IMC Weekendschool. Daarnaast zetten we ons ook in natura in door het aanbieden van inspirerende presentaties en workshops, geleid door onze eigen leden.

Stichting IMC Weekendschool speelt jaarlijks een cruciale rol in het leven van ongeveer 1.000 leergierige jongeren uit achterstandswijken. Deze kinderen, in de leeftijd van 10 tot 14 jaar, ontdekken gedurende drie jaar op hun zondagen, een wereld vol cultuur, wetenschap en maatschappij. Ze ontmoeten bevlogen professionals en leren hun talenten en interesses vol overtuiging te volgen. Elk lesmoment is een kans om hun horizon te verbreden, hen vaardigheden bij te brengen en hen aan te moedigen hun doelen en dromen na te streven. Momenten die prikkelen, die bijblijven en inspireren.

Bezoek www.imcweekendschool.nl en ontdek hoe jij ook kunt bijdragen. Met dank aan Eleni Tsolodimos en Vincent van Heesch.

Tot slot willen we iedereen fijne feestdagen wensen en het beste voor 2024.

Gegevens

Datum:
15 december 2023
Tijd:
18:30 - 23:30
Activiteit Categorie:
Site:
https://www.buhne-breda.nl/

Locatie

Buhne
Sint Janstraat 11
Breda, Noord-Brabant 4811 ZK Nederland

Organisator

Brabants Goed
E-mail:
info@brabantsgoed.net
Bekijk de site van Organisator