Volg ons online

13 maart 2018: Projectbezoek Havenbedrijf Rotterdam

Projectbezoek Havenbedrijf Rotterdam

Beste (aspirant) leden van Brabants Goed,

Via het netwerk van Rianne Paijmans (bestuur Brabants Goed) brengen we dinsdag 13 maart a.s. een projectbezoek bij “Port of Rotterdam” in Rotterdam. De heren Ludo Kummu (Business Manager Containers, Breakbulk & Logistics) en Maarten de Wijs (Business Manager Warehousing & Distribution Containers, Breakbulk & Logistics) heten ons welkom op het luxe schip: De Nieuwe Maze.

Zij zullen ons meenemen tijdens een rondvaart en alle ins en outs van de actuele ontwikkelingen in de Rotterdamse haven met ons delen. Het Havenbedrijf Rotterdam heeft de ambitie om in samenwerking met diverse partners de haven continu te verbeteren en zo de meest efficiënte, veilige en duurzame haven ter wereld te zijn. Niet alleen om de concurrentiepositie van Rijnmond, Nederland en Europa te versterken, maar ook om de kwaliteit van de leefomgeving in en rond het Rotterdamse havengebied te verbeteren. Zo wil het Havenbedrijf Rotterdam de beste haven van Europa blijven.

Programma:
16.00 uur Welkom kade nabij Hotel New York (Adres: Koninginnenhoofd 1, 3072 AD Rotterdam)
16.30 uur Rondvaart en presentatie door Ludo Kummu en Maarten de Wijs met een hapje en drankje aan boord.
19.30 uur Borrel bij Hotel New York (www.hotelnewyork.nl)
21.00 uur Einde avond

Het is een stukje rijden, maar hopelijk weerhoudt dat niemand om zich aan te melden voor deze activiteit. Aanmelden kan tot 6 maart a.s. door middel van onderstaande button.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van Brabants Goed

Koen, Bart, Rianne, Jaap en Arnoud