Volg ons online

5 juli 2016: Walking dinner @Woonbedrijf met JOB en BrVS

Walking dinner @Woonbedrijf met JOB en BrVS

Beste leden,

op dinsdag 5 juli zijn we op uitnodiging van de BrVS te gast in het nieuwe kantoor van Woonbedrijf in Eindhoven. Samen met Jong Onroerend Goed Brabant en de Brabantse Vastgoed Sociëteit zijn we daar te gast en zullen Theo Arentze en Rianne Appel van de TU Eindhoven ons meer vertellen over methodes/tools die zij gebruiken voor onderzoek naar voorkeuren van vastgoedgebruikers. Zij benadrukken daarbij zowel objectieve als subjectieve vastgoedkenmerken en hoe deze bijdragen aan keuze processen en gedrag. Theo licht eerst een voorbeeld toe waarbij woonvoorkeuren beter verklaard worden en Rianne vertelt vervolgens over de invloed van persoonskenmerken op tevredenheid met aspecten van kantoorgebouwen en de verschillen tussen moderne en traditionele kantoorconcepten.

Vervolgens presenteren Tijmen Brouwer en Pim Cuijpers de weg naar het nieuwe kantoor van Woonbedrijf; wat zijn de achterliggende gedachten van het centraliseren van de medewerkers in één kantoor, de nieuwe manier van werken en de toegankelijkheid en inrichting van het pand. De presentatie wordt opgevolgd door een rondleiding door het kantoor.
Het programma ziet er als volgt uit:

  • 15.45u Ontvangst bij het Woonbedrijf, Wal 2 Eindhoven (parkeren kan in Q-park Stadhuisplein of Parking Hooghuis; er kan niet bij Woonbedrijf zelf geparkeerd worden).
  • 16.00u Openingswoord door Danielle van der Ven (voorzitter Brabantse Vastgoed Sociëteit).
  • 16.10u Welkomstwoord Woonbedrijf door Ingrid de Boer (directeur – bestuurder Woonbedrijf).
  • 16.20u Theoretisch kader; gebruikers – Theo Arentze en Rianne Appel (TU/e).
  • 16.50u Praktijk; kantoor Woonbedrijf – Tijmen Brouwer en Pim Cuijpers (Woonbedrijf).
  • 17.05u Rondleiding in groepen door het kantoor.
  • 17.45u Borrel en walking dinner bij Woonbedrijf.
  • 20.30u Einde bijeenkomst.

In verband met de organisatie vernemen wij graag uiterlijk 22 juni of je aanwezig bent door jezelf aan te melden via onderstaande button. Indien er rekening gehouden dienst te worden met allergieen/dieetwensen vernemen we dat graag.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van Brabants Goed