Volg ons online

5 juli 2018: Toekomstperspectief van de middelgrote stad met Brabants Goed-Job-BRVS

Toekomstperspectief van de middelgrote stad met Brabants Goed-Job-BRVS

Beste (aspirant) leden van Brabants Goed,

Op donderdag 5 juli a.s. zal de jaarlijkse bijeenkomst van de bevriende netwerken ‘Jong Onroerend goed Brabant’, ‘Brabants Goed’ en de ‘Brabantse Vastgoed Sociëteit’ plaatsvinden in Tilburg. In tegenstelling tot het eerdere bericht zal de bijeenkomst niet plaats vinden bij EVE in Tilburg maar bij ‘De Houtloods’ er recht tegenover.

Nogmaals het programma:

Toekomstperspectief van de middelgrote stad

Joks Janssen verteld over de kansen en bedreigingen voor de ontwikkelingen van middelgrote steden in Brabant. Dit doet hij vanuit zijn positie als directeur van BrabantKennis, het platform waar strategische kennis van en over Brabant wordt verzameld en gedeeld. Hierna is ruimte voor het gesprek; hoe gaan wij als vastgoedbranche om met deze worsteling van middelgrote steden?

Brabantse netwerken ‘netwerken’

Tenslotte is er volop gelegenheid om elkaar te leren kennen door middel van een zakelijke speeddate. Hierbij mixen we de verschillende Brabantse netwerken om in korte tijd veel nieuwe personen te leren kennen. Dit uiteraard op een ontspannen manier.

Programma

15.45 uur         Ontvangst

16:00 uur        Start

16:15 uur         Toekomstperspectief van de middelgrote stad, Joks Janssen, BrabantKennis

17:15 uur         Zakelijk speeddaten

18:00 uur        Walking dinner

21:00 uur        Einde

Locatie: De Houtloods, Burgemeester Brokxlaan 1041 5041 RP, Tilburg

Parkeren: tegenover de locatie op P1 of beter nog: pak de trein.

Aanmelden

Indien je je reeds hebt aangemeld hoef je niets te doen. In verband met de reservering vernemen wij graag vóór vrijdag 29 juni a.s. of je aanwezig bent. Eventuele dieetwensen kun je per mail doorgeven aan Jaap Tholen (jaap@tholenrealestate.nl), bestuurslid Brabants Goed