Volg ons online

22 oktober 2019: Dutch Design Week Eindhoven

Dutch Design Week Eindhoven

Beste (aspirant) leden van Brabants Goed,

Op dinsdag 22 oktober a.s. worden we door ABNAMRO Real Estate Zuid Nederland uitgenodigd voor een tour over de Dutch Design Week. Tijdens de tour ga je op een ontdekkingstocht langs de projecten waar ABN Amro bij betrokken is. We gaan langs spraakmakende exposities waar je crossovers ziet tussen creativiteit, techniek en de industrie. Daarnaast vertelt de Design Guide het verhaal achter het getoonde werk en krijg je een waardevolle blik in de toekomst van circular & biobased building.

In het licht van de klimaatopgaven, energietransitie, verduurzaming van woningen brengen we nieuwe oplossingen en ketenpartners bij elkaar in een nieuwe ontwerpmethodiek rond klimaatneutraal bouwen. Het Growing Pavilion op het Ketelhuisplein dient hierbij als ijkpunt voor circulair en bio-based bouwen.

VANWEGE DE RONDLEIDING STARTEN WE EERDER DAN GEBRUIKELIJK. WEES A.U.B. OP TIJD!

Programma:
15.30 uur : Ontvangst bij Keukenconfessies, Klokgebouw 127 Eindhoven
16:00 uur : Welkomstwoord door Martijn Paulen / Edwin Schenk en Remko Verhappen
16.15 uur : Uitleg en vertrek tour DDW door Design Guide
18:00 uur : Terug bij Keukenconfessies voor borrel en diner
21.00 uur : Einde avond

Parkeren:
Philitelaan 57 Eindhoven (de mogelijkheid is er om een pp te reserveren via deze website: Mobility-S Smartparking). Andere goede mogelijkheid is de trein. Klokgebouw ligt naast Station Strijp-S. Ideaal dus om met de trein te komen.

We hopen op je komst! Meld jezelf vóór 11 oktober aan door middel van onderstaande button zodat we afspraken over diner tijdig af kunnen stemmen.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van Brabants Goed

Koen, Bart, Rianne, Jaap en Arnoud