Volg ons online

13 april 2017: Debatworkshop

Debatworkshop

Beste (aspirant) leden,

Donderdag 13 April a.s. zijn we op uitnodiging van de leden Aukje van Griensven en Jeanette Luijten te gast bij AKD advocaten, notarissen en belastingadviseurs in Eindhoven. Met een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs hebben zij naam gemaakt in de markt en zijn met 75 vastgoedadvocaten en -notarissen reeds een van de grootste juridische vastgoedteams van Nederland. Als gastheer faciliteren zij een deel van deze avond welke in het teken zal staan van debatteren.

Na weken van politieke campagnes en diverse televisiedebatten is het nu onze beurt! Onder begeleiding van Laurens van der Horst van Bureau Spraakwater gaan we aan de slag met een debatworkshop. Deze workshop zal bestaan uit theorie rondom het goed en degelijk beargumenteren van een standpunt, soepel en overtuigend spreken en het houden van een stevig betoog. Uiteraard gaan we ook zelf debatteren en zullen er enkele energieke, inhoudelijke en vrolijke Lagerhuisdebatten rondom actuele thema’s plaatsvinden.

Programma:
16.30 Ontvangst bij AKD Eindhoven (Flight Forum 1 te Eindhoven)
16.45 Welkomstwoord van onze voorzitter + ‘Op de stip’
17.00 Presentatie AKD
17.15 Workshop Debatteren met tussendoor een klein hapje
20.15 Borrel
21.00 Einde avond

We rekenen erop dat veel leden deze workshop bij zullen wonen zodat we er samen een leerzame en leuke avond van kunnen maken! Meld jezelf voor 6 april aan door middel van onderstaande button.
Let op! Het lustrumfeest is verplaatst naar het najaar en donderdag 18 mei staat een projectbezoek gepland.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Brabants Goed
Tijs, Jeanette, Bart en Koen