Volg ons online

14 maart 2019: BrabantsGoed DOET Voorjaarsdiner!

BrabantsGoed DOET Voorjaarsdiner!

Het BrabantsGoed DOET voorjaarsdiner!

Beste (aspirant) leden van Brabants Goed,

Als netwerkorganisatie gaan we voor vernieuwing, transparantie en passie in de vastgoedsector. Dat doen we op basis van Ontmoeten, Ontwikkelen en Ontspannen. Naast de aandacht voor elkaar en de gebouwde omgeving in Brabant, willen we dat ook doen voor andere maatschappelijke organisaties binnen onze mooie provincie.

Cello is een grote zorgorganisatie in Noord-Brabant voor de (langdurige) ondersteuning aan mensen met een veelal verstandelijke beperking. Zo bieden zij naast wonen en werken ook naschoolse opvang voor kinderen met een beperking. Dit doen ze op meerdere locaties in Brabant.

Als BrabantsGoed willen we ook Goed doen! Daarvoor organiseren wij voor de kinderen van de naschoolse opvang van Cello het ‘BrabantsGoedDOETvoorjaarsdiner’.

Dit vindt plaats op donderdag 14 maart op zorglocatie De Binckhorst in Rosmalen.

Als BrabantsGoed zetten we onze middelen in om het eten en entertainment tijdens de bijeenkomst te verzorgen. Dit doen we voor circa 60 kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. In samenwerking met de keuken van Cello gaan we er een leuke en mooie bijeenkomst van maken voor deze kinderen! Meld jezelf vóór 6 maart aan door middel van onderstaande button.

Om eenheid uit te stralen willen we iedereen verzoeken om een witte blouse aan te doen en een zwarte spijkerbroek/ pantalon. Daarnaast willen we je vragen je BrabantsGoed kookschort mee te nemen.

Programma:
15.00 uur : Ontvangst bij Cello, MFC Binckhorst (zie kaartje) door Imke Kastelijn, Manager zorg en dienstverlening Cello jeugd.
15.30 uur : Uitleg van de dag en verdeling in verschillende groepen (chauffeurs, begeleiding, aankleding, keuken, bediening, entertainment)
16:30 uur : Start voorjaarsdiner
18:30 uur : Afronden en opruimen voorjaarsdiner;
19.00 uur : Borrel in ’t Kroegje (in MFC) met toelichting Cello Vastgoed door Sam Schoonus, vastgoedmanager Cello
20:30 uur : Einde bijeenkomst

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Brabants Goed
Koen, Bart, Rianne, Jaap en Arnoud

Locatie: Gebouw MFC op het terrein van Cello, locatie Binckhorst, Waterleidingstraat 2. Rosmalen

Kaartje locatie en mogelijkheden tot parkeren.