Volg ons online

14 november 2019: Bezoek basketbalwedstrijd Heroes Den Bosch

Bezoek basketbalwedstrijd Heroes Den Bosch

Beste leden,

Donderdag 14 november a.s. zijn we op uitnodiging van Ivonne de Wit (Van Wijnen en lid Brabants Goed) te gast in de businessclub van de Maaspoort voor de basketbalwedstrijd HEROES Den Bosch tegen Basketball Academie Limburg.

We gaan niet ‘gewoon even een wedstrijdje kijken in de Maaspoort’. Je kunt pas meepraten over een thuiswedstrijd als je er geweest bent, het is een ongeëvenaarde basketball beleving in Nederland. De muziek, lichtshows, punten, danseressen, cheerleaders en activiteiten vliegen je om de oren. Dus zorg dat je jezelf snel aanmeld voor deze bijeenkomst!

Gastsprekers Bob van Oosterhout (directeur-eigenaar Triple Double sportmarketingbureau en eigenaar basketballclub Heroes) en Arno van den Thillart (regiodirecteur Van Wijnen) zullen het inhoudelijke ‘voorprogramma’ verzorgen. Daarna zijn we welkom in de businessclub voor een dinerbuffet, borrel en de mogelijkheid om te netwerken.


Programma:
16.30 Ontvangst businessclub Heroes Den Bosch (Marathonloop 1, 5235 AA Den Bosch)
17.00 Gastsprekers Bob van Oosterhout en Arno van den Thillart
18.00 Dinerbuffet + borrel in de businessclub
19.30 Basketbalwedstrijd HEROES Den Bosch tegen Basketball Academie Limburg
20.45 Pauze in de businessclub
21.45 Einde wedstrijd met borrel in de businessclub


We rekenen weer op een grote opkomst zodat we er een sfeervolle sportieve bijeenkomst van kunnen maken! Meld jezelf voor donderdag 7 november aan door middel van onderstaande button zodat we afspraken over borrel en diner tijdig af kunnen stemmen.

Met vriendelijke groet,

Koen, Rianne, Arnoud, Jaap en Bart
bestuur van Brabants Goed