Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Algemene Ledenvergadering Brabants Goed 2024

30 januari @ 16:00 - 21:00

30 januari 2024 | We trapten 2024 af met de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van Brabants Goed. Samen keken we terug op het afgelopen jaar en deelden we onze plannen voor het komende jaar met onze leden.

Een speciaal dankwoord gaat uit naar onze penningmeester Chris Huisman en onze voorzitter Mark van der Poll. Na 4 jaar tomeloze inzet voor onze club, hebben zij het stokje doorgegeven. Toon Iding MRE neemt nu de rol van voorzitter op zich, met een fris bestuur aan zijn zijde, bestaande uit Robert-Jan van Gerven (penningmeester), Pleun Bertrams (secretaris) en de nieuwe gezichten Eefje van Gerven en Noortje Goossens. We hebben afscheid moeten nemen van enkele van onze leden, met veel dank voor hun bijdrage door de jaren heen, maar hebben ook nieuwe leden mogen verwelkomen.

We onthulden ons thema voor 2024: ‘De kwaliteit van de leefomgeving’. Bovendien is de bestemming voor onze studiereis aangekondigd: we gaan naar Bordeaux! De avond werd compleet gemaakt met een cocktailworkshop, waarbij iedereen zijn mixvaardigheden kon tonen. Afgesloten met een lekker hapje en drankje was het een zeer geslaagde avond bij FIFTH in Eindhoven.

Gegevens

Datum:
30 januari
Tijd:
16:00 - 21:00
Activiteit Categorie:

Locatie

FIFTH
Gasfabriek 5
Eindhoven, 5613 CP Nederland
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Brabants Goed
E-mail:
info@brabantsgoed.net
Bekijk de site van Organisator