Volg ons online

18 januari 2018: Algemene Leden Vergadering – Nieuwjaarsdiner

Algemene Leden Vergadering – Nieuwjaarsdiner

Beste leden Brabants Goed,

Allereerst willen wij iedereen fijne feestdagen wensen! We zijn inmiddels druk bezig met voorbereidingen om er ook in 2018 samen weer een Brabants Goed jaar van te maken. We hopen iedereen dan ook te zien tijdens de eerste bijeenkomst en samen te kunnen proosten op het nieuwe jaar.

Traditiegetrouw trappen we altijd af met de Algemene Leden Vergadering en duiken we daarna samen de keuken in. Vele jaren leerden we de fijne kneepjes van de kok tijdens een kookclinic en vorig jaar hebben we gehoord “zoals het heurt”. Dit jaar zullen we het accent leggen op hospitality en nemen een kijkje in Inspirium Hospitality Mall in Breda. Het gebouw is een unieke formule op het gebied van gastvrijheid en interieur. Het is een 7000 m2 grote belevingswereld met 16 inspirerende partners op het gebied van interieur, techniek, equipment, dienstverlening en kennisevents. Synergie, inspiratie en beleving: daar draait het om in Inspirium.

Hospitality (ook wel gastvrijheid genoemd) is een ware trend, maar het is veel meer dan dat. Het is een woord met een enorme lading, waar steeds meer betekenis aan wordt gegeven. Uit definities lees je dat gastvrijheid vooral een gevoel of beleving is van een gast. Dat maakt ook dat je als persoon of bedrijf niet gastvrij kunt zijn, dat bepaalt de gast. We gaan deze avond geen cursus of workshop gastvrijheid volgen, maar zullen onder begeleiding van enkele mensen van Colour Kitchen vooral zelf aan de slag gaan met gastvrijheidsbeleving en elkaar een heerlijk en gezellig nieuwjaarsdiner bezorgen.

Aanvullend aan deze uitnodiging zal eenieder via mail de notulen ALV 2017, financiële stukken en agenda ALV 2018 ontvangen ter inzage en voorbereiding. Voor je aanmelding ontvangen we graag een korte reply  op deze email.

Programma:
16.30 Welkom in Inspirium Hospitality Mall (adres: Kronenburgwerf 20 4812 XR Breda)
16.45 Rondleiding Inspirium
17.15 Algemene Leden Vergadering
18.30 Nieuwjaarsdiner
21.30 Einde avond

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur Brabants Goed
Tijs, Bart, Jeanette en Koen

Parkeertip: vrij parkeren rondom het gebouw, bij drukte zijn Haagweg 304 – 320 en Tuinzigtlaan aan te bevelen.