Volg ons online

12 april 2018: Persoonlijke ambitie; wat wil jij leren?

Persoonlijke ambitie; wat wil jij leren?

Beste leden van Brabants Goed,

Persoonlijke ontwikkeling op zowel privé als zakelijk vlak is één van de belangrijke doelen van Brabants Goed en komt ook jaarlijks terug in ons programma.

Twee jaar geleden hebben we onder begeleiding van Cis Hageman (Senior Consultant myHBMnetwork) een ACT-meting gemaakt wat heeft bijgedragen aan reflectie en persoonlijke bewustwording van je persoonlijke kwaliteiten en ontwikkelpotentieel. Op veler verzoek gaan we daar binnenkort een vervolg aan geven door met behulp van deze meting en rapportage met elkaar de verdieping te zoeken.

ACT® staat voor Analytical Competence Tool. Deze assessmentmethode kijkt niet alleen naar het bewuste deel, maar benadert ook het onbewuste. De kracht van de ACT meting ligt in het feit dat de vervormingen, optredend bij stress en druk, zichtbaar worden. In aanloop naar de bijeenkomst krijgen alle deelnemers die de meting nog niet hebben gemaakt een uitnodiging om zelf een meting te maken. Daarmee kunnen zij op de avond zelf goed de diepte in onder begeleiding van een coach.
De leden die twee jaar geleden deze meting al hebben gemaakt krijgen vooraf de rapportage met een aantal coachvragen toegestuurd voor een goede voorbereiding. Zij zullen deze avond in groepsverband en onder begeleiding van een coach met elkaar de verdieping zoeken.

Programma donderdag 12 April:
• 16.30 uur Welkom in Paleis-Raadhuis Tilburg (Stadhuisplein 128) “het witte kasteeltje”
• 17.00 uur Workshop ACT-methodiek + Verdieping sessie door Cis Hageman
• Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.
• 20.00 uur Netwerkborrel (21.00 uur einde bijeenkomst)

Meld je aan door vóór dinsdag 3 April een email te sturen naar info@brabantsgoed.net met je emailadres, geboortedatum en telefoonnummer. Je ontvangt dan voorafgaand aan de bijeenkomst een link voor het maken van de meting of de ACT-rapportage wanneer je de meting reeds eerder hebt gemaakt.

Tot donderdag 12 April!

Met vriendelijke groet,

Koen, Rianne, Bart, Jaap en Arnoud
bestuur van Brabants Goed

Let op: om deel te nemen aan de bijeenkomst is het noodzakelijk dat je de ACT-meting vooraf online maakt! In geval van no-show na het maken van de meting zijn wij helaas genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.