Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Deze activiteit is voorbij.

Tweede Lustrum Brabants Goed

30 september 2022

30 september 2022 | Brabants Goed bestaat dit jaar 10 jaar. Een mijlpaal om trots op te zijn en wat moet worden gevierd! 30-31 september vond hiervoor in Antwerpen het Lustrumevent plaats voor zowel leden als alumni van Brabants Goed.

Antwerpen kent als voormalige hoofdstad van België en centrum van het hertogdom Brabant een rijke historie. Daarnaast zijn grote delen van deze havenstad de afgelopen jaren flink vernieuwd. Kortom: genoeg redenen om hier met Brabants Goed een kijkje te gaan nemen.

Op de gele fiets vertrokken de 54 deelnemers in de ochtend vanaf het hotel naar “Het Eilandje”, waar samen met Alexander Smeets (directeur/architect CB5) en Jolien Hermans (stedenbouwkundig ontwerper en projectleider CB5) een stadswandeling werd gemaakt. Rondom de haven en natuurlijk naar de rooftop van MAS voor het beste uitzicht over dit deel van de stad.

Na een feestelijke lunch in Ga Nord waar voorzitter Mark van der Poll ons meenam in tekst & beeld van Brabants Goed over de afgelopen 10 jaar, één van de oprichters Joost de Bruijn enkele anekdotes van het ontstaan benoemde en de nieuwe identiteit van Brabants Goed werd onthuld (hierover later meer), gingen we weer op weg.

Onder begeleiding van Kris Maas (directeur/eigenaar Maas-Jacobs), René Maas (eigenaar/projectontwikkelaar Maas-Jacobs) en Pieter Bedaux (architect/eigenaar Pieter Bedaux) werd op de gele fiets heel Antwerpen doorkruist.

De actieve dag werd afgesloten met een bierproeverij en diner bij de Antwerpse Brouw Compagnie en afgesloten met een (klein) dansje. Op naar het volgende Lustrum!

Gegevens

Datum:
30 september 2022
Activiteit Categorie:

Locatie

Antwerpen
Centrum
Antwerpen, België